Медики понад дві години боролися за життя 8-річного Володі, якого вбила російська ракета

Автор: Зелінська Тетяна

11 Сер, 2023 19:40

Поділитись публікацією
Медики понад дві години боролися за життя 8-річного Володі, якого вбила російська ракета

Росія вбила 8-річного Володимира Балабаника, який цьогоріч закінчив другий клас Коломийського ліцею. Медики боролися за життя дитини дві години.

Про це інформує “Галка” з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук та голову Коломийської громади Богдана Станіславського.

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук повідомила, що під час ракетного удару дитина перебувала на подвір’ї та отримала численні осколкові поранення. За лічені хвилини прибула «швидка». Хлопчика шпиталізували до лікарні у критичному стані з важкими травмами. Понад дві години медики боролися за його життя.

“Вкотре звертаюсь до мешканців Прикарпаття: не нехтуйте сигналами «повітряної тривоги»”, – закликає Онищук.

Очільник Коломийської громаді Богдан Станіславський розповів, що Володя народився в селі Ценява, згодом з батьками переїхав до Коломиї. Після дитсадка пішов навчатись у Коломийський ліцей №2. Цього року завершив другий клас. Був дуже допитливою, старанною та веселою дитиною.

12 та 13 серпня – у Коломийській громаді оголошено дні жалоби за загиблим хлопчиком.

Як писала “Галка” раніше, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що ціллю атаки на Франківщину були молоді пілоти, які будуть навчатися на F-16.

Фото: Управління освіти Коломийської міської ради