Щоб забивати голи потрібна майстерність, впевненість та бажання, – тренер “Прикарпаття-ЗСУ” прокоментував поразку “Буковині”

Автор: Андрій Макітра

21 Сер, 2023 17:10

Поділитись публікацією
Щоб забивати голи потрібна майстерність, впевненість та бажання, – тренер “Прикарпаття-ЗСУ” прокоментував поразку “Буковині”

По завершенні футбольного матчу «Буковина» (Чернівці) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – 1:0, своїми враженнями від гри поділилися наставники обох команд: Олексій Городов (“Прикарпаття-ЗСУ”) та Андрій Мельничук (“Буковина”).

Про це пише “Галка” з посиланням на сторінку ФК “Прикарпаття”.

Довідково про матч: Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 4 тур.
«Буковина» (Чернівці) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – 1:0
Гол: Духота (81)

Тренер Олексій Городов вибачився перед вболівальниками та фанатами.

“Дякуючи ЗСУ, ми тут граємо. Футбол у нас живе на батьківщині, в Україні. Хочу вибачитися, тому що вони (ЗСУ-ред.) віддають на фронті всього себе, а ми на жаль, наші хлопці, не можуть десь “через себе зіграти”, – розповів Олексій Городов.

Також за його словами, під час матчу була сильна спека, що також вплинуло на гру. На думку Олексія Городова “Прикарпаття” більше володіло м’ячем на полі, був непоганий пресинг та перехоплення, проте гравцям бракує майстерності, щоб робити результат. Поразку тренерський штаб взяв на себе.

“На жаль, не хватає майстерності забити гол. Це наша дуже така проблема. Ми знаємо цю проблему і працюємо над нею в тренувальному процесі. На жаль, скільки матчів вже зіграли, проте голи даються дуже тяжко. Знаєте, щоб забивати голи потрібна майстерність, впевненість, бажання, а в нас на жаль більше контроль гри переважає, є комбінації непогані. Чим більше ми у штрафній суперника, то більше гравці бояться індивідуально зіграти, та брати гру на себе”, – розповів Олексій Городов.

Головний тренер “Буковини” Андрій Мельничук привітав вболівальників з перемогою та зазначив, якою принциповою була гра проти “Прикарпаття”.

“Ми розуміли, що буде важка гра. Поєдинок проти «Прикарпаття» був важливим не тільки з точки зору турнірного становища, нам було важливо здобути перемогу в дербі. Матчі проти івано-франківського клубу завжди були непрості, тим паче ми давно не перемагали «Прикарпаття», тому ця перемога була для нас надзвичайно важливою”, – розповів Андрій Мельничук.

Як раніше писала “Галка”: “Прикарпаття” мінімально поступилось “Буковині” у гостях: це третя поспіль поразка.

Читайте також: В Івано-Франківську зіграють футбольний дитячий турнір пам’яті Еміля Микульця