Цьогоріч дитячі табори на Прикарпатті прийняли близько 15 000 учасників

Автор: Андрій Макітра

25 Вер, 2023 21:40

Поділитись публікацією
Цьогоріч дитячі табори на Прикарпатті прийняли близько 15 000 учасників

18 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, що діють на території Івано-Франківщини від початку року прийняли вже близько 15 000 дітей. Більшість з них із Київської, Харківської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Про це пише Галка з посиланням на сторінку голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

Торік у таборах Прикарпаття побували 4373 дитини. Голова ОВА зазначає, що діє комплексна Програма соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026, у її межах закуплено 257 путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2 мільйони гривень.

“Завдяки співпраці Івано-Франківської ОВА та Благодійної організації «Terres des hommes» (Надання допомоги дітям по всьому світу – Фонд в Україні) відпочинком охоплено 80 дітей пільгових категорій, зокрема дітей військовослужбовців та дітей із числа ВПО в закладі оздоровлення та відпочинку «Перлина Придністров’я».

На запрошення Віцемаршалека Підкарпатського воєводства (Республіка Польща) в екскурсійну поїздку з елементами дозвілля відправили 9 дітей, учасників бойових дій до міста Риманів-Здрій (Республіка Польща)”, – повідомила Світлана Онищук.

Читайте також: На світанку росіяни атакували Прикарпаття, - Онищук