Як досягти успіху і розбагатіти —  приклад іванофранківця

26 Вер, 2023 18:09

Поділитись публікацією
Як досягти успіху і розбагатіти —  приклад іванофранківця

В інтернеті нам звідусіль дають поради щодо економії коштів та зберіганні заощаджень у валюті. Соціальна реклама агітує йти на фронт, наголошуючи на затребуваності цієї професії і гідних зарплатах. Проте на другий рік повномасштабного вторгнення українці дійшли висновку, що воювати можуть не всі — інколи набагато доцільніше займатися волонтерством і донатити на потреби ЗСУ.

Як же стати успішним і дійсно корисним суспільству в умовах війни?

Своєю історією поділився з нами Олег Костик з Івано-Франківщини.

Раніше пан Олег багато подорожував за кордон, професійно займаючись гірськолижним спортом. Зараз він підтримує форму щоденними вправами, бігом і медитацією. Саме вона, стверджує чоловік, допомагає зберігати гармонію між душею й тілом. Наш герой вірить у силу слова та думки, тому щоранку під час медитації зосереджується на своєму головному бажанні – щоб швидше скінчилася війна і прийшла довгоочікувана перемога. Крім того, він активно займається волонтерством.

І чи то позитивне мислення, чи особистий фарт, але всесвіт почув його і подарував перемогу в маркетинговій акції від вітчизняного організатора «ПОШТОРГ»® — чоловік одержав головний грошовий приз.

“Це сталося випадково, — згадує Олег Костик. — Я просто зробив замовлення з каталогу «ПОШТОРГ»®, купивши набір для оселі. Згодом мені зателефонували з компанії та сказали, що я здобув головний приз. І я безмежно цьому радий!

На призові кошти Олег Костик збирається придбати тепловізор для свого сина на передову, а решту планує витратити на розвиток власного маленького бізнесу — ательє з ремонту взуття.

Щасливий переможець порадив нашим читачам не боятися пробувати щось нове і завжди вірити у свою перемогу, тільки тоді й Україна переможе!

Ви ще не приєдналися до «ПОШТОРГ»®? Тоді саме час зареєструватися в акції на сайті: https://poshtorg.com.ua.

І, можливо, наступного разу ми поділимося вже вашою історією успіху!

Щоб стати учасником Акції та мати можливість отримати грошовий приз, треба замовити товар, сплатити посилку з товарами у відділенні Укрпошти та чекати результатів акції. Щоквартально ПОШТОРГ визначає переможця серед всіх клієнтів, які робили замовлення товарів.

ПРОМО