У Калуші дітей та молодь запрошують до нового “Освітнього простору”

Автор: Андрій Макітра

10 Лис, 2023 09:45

Поділитись публікацією
У Калуші дітей та молодь запрошують до нового “Освітнього простору”

У Калуші в Палац культури “Юність” облаштували “Освітній простір” для дітей та молоді громади. Організатори запрошують дітей із соціально незахищених категорій та дітей внутрішньо переміщених осіб скористатися його послугами.

Про це пише Галка з посиланням на пресслужбу Калуської міської ради.

Організатори повідомляють, що фасилітатори LS та запрошені психологи працюватимуть з дітьми, допомагаючи їм в особистісному рості та формуванні сучасних навичок. Зазначається, що там діти та молодь зможуть реалізовувати свої творчі ідеї, гуртуватися для реалізації креативних задумів, брати участь у психологічних тренінгах та вдосконалювати цифрову грамотність на сучасному обладнанні.

У навчальному просторі є 10 ноутбуків, 10 навушників, проєктор, кольоровий принтер, музична колонка, забезпечення швидкісним інтернетом та інше.

За словами учасниці проєкту, діловода ПК “Юність” Марти Галкіної, на даний час вже проведено низку занять. Зокрема, для учнів всіх вікових категорій Калуського ліцею №4 та студентів Калуського політехнічного коледжу.

Довідково: Простір працює щодня з 13:00 до 17:00 в кабінеті номер 40 КЗ «ПК «Юність» Калуської міської ради». 13 листопада о 14:00, з нагоди Всесвітнього Дня Доброти, в «Освітньому просторі» відбудеться особлива ігрова програма для дітей віком 7 років та старших.

«Освітній простір» створено в рамках проєкту «ProAction – Покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні», який реалізується п’ятьма партнерськими організаціями: швейцарський фонд Terre des hommes в Україні, БФ “Захід шанс”, БФ «Посмішка ЮА», ГО “Світ у барвах” та Центр реабілітації та відновлення, за фінансування Фонду Swiss Solidarity та France Diplomatie Центру кризи та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ Франції.