Підозріло поводилися: у Франківську затримали молодиків з великою кількістю ймовірних наркотиків (ФОТО)

Автор: Андрій Макітра

16 Лис, 2023 13:33

Поділитись публікацією
Підозріло поводилися: у Франківську затримали молодиків з великою кількістю ймовірних наркотиків (ФОТО)

Правоохоронці викрили та затримали молодиків, які налагодили схему збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в Івано-Франківську безконтактним шляхом, зокрема через залишення «мастеркладів» (закладок в особливо великих розмірах). Свою незаконну діяльність фігуранти здійснювали упродовж трьох місяців.

Про це пише Галка з посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції Івано-Франківської області.

Днями працівники Івано-Франківського РУПу на одній із вулиць міста виявили двох молодиків, які поводились підозріло. Поліціянти вирішили провести поверхневу перевірку. У підозрюваних виявили понад 90 згортків з кристалічною речовиною, зовні схожою на прекурсор «Alfa PVP», 30 згортків з речовиною схожою на наркотичну «канабіс», зіп-пакети з наркотичною речовиною «ЛСД» та інші речові докази.

Фігуранти 2002 та 2004 років народження, тимчасово проживають в Івано-Франківську.

Слідчі поліції провели обшуки за місцем їх проживання. Виявили та вилучили майже 200 згортків з кристалічною речовиною, зовні схожою на прекурсор «Alfa PVP», препаратами, схожими на «ЛСД», пакувальні матеріали, електронні ваги, кілограмові пакети із вмістом «канабісу», «Alfa PVP» та інших психотропних речовин.

Все це поліціянти направили на проведення відповідних експертних досліджень.

Обох фігурантів слідчі затримали, їм повідомили про підозру за вчинення кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Їм загрожує покарання від 9 до 12 років в’язниці з конфіскацією майна.