На Прикарпатті затримали двох молодиків, які продавали канабіс (ФОТО)

Автор: Андрій Макітра

20 Лис, 2023 13:08

Поділитись публікацією
На Прикарпатті затримали двох молодиків, які продавали канабіс (ФОТО)

Поліціянти разом із підтримкою силової групи спецпризначенців «КОРДу» затримали 22-річного та 19-річного прикарпатців які продавали канабіс.

Про це пише Галка з посиланням на головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили, що 23-річний мешканець села Орелець, Коломийського району з метою прибутку та діючи умисно, розповсюджував наркотичний засіб – канабіс. Фігуранта затримали після продажу наркотика 22-річному буковинцю за 1500 гривень. Під час обшуку поліціянти вилучили гроші та ще один згорток із канабісом.

Також за годину правоохоронці викрили та затримали на «гарячому» ще одного наркозбувача. 19-річний прикарпатець також продавав канабіс за 1500.

Під час обшуку у нього виявили та вилучили сумку з сухою рослинною речовиною, картонну коробку, в якій було 7 поліетиленових пакетів з рослинними речовинами, пристрій для подрібнення та інше.

Все виявлене та вилучене поліціянти направили на експертизу.

Також за результатами медичної експертизи, обоє прикарпатців перебували у стані наркотичного сп’яніння.

Наркозбувачам повідомили про підозру за статтею ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Невдовзі суд обере запобіжні заходи.

Правоохоронці зараз проводять заходи щодо встановлення злочинних зв’язків підозрюваних, можливих інших каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів.