Франківські волонтери привезли гуманітарну допомогу для жителів прифронтових міст (ФОТО)

Автор: Жанна Головенко

08 Січ, 2024 13:07

Поділитись публікацією
Франківські волонтери привезли гуманітарну допомогу для жителів прифронтових міст (ФОТО)

У рамках проєкту “Роздача продуктових наборів особливо вразливим верствам населення в Україні”, волонтери Мальтійської служби допомоги міста Івано-Франківськ відвідали прифронтові міста, зокрема Дніпро, Запоріжжя, Харків, Балаклію, Ізюм та Дергачі.

Про це пише “Галка” з посиланням на Мальтійську службу допомоги Івано-Франківська.

Разом з партнерами мальтійці роздали продуктові набори та засоби першої необхідності для постраждалих внаслідок війни на прифронтових територіях. А також у містах та селах України, де люди живуть у надзвичайно складних умовах: щодня під обстрілами, на деокупованих місцевостях, де все зруйновано, інфраструктура ще не відновлена, знищені магазини, аптеки, не працюють лікарні. Люди там проживають за межею бідності.

За словами волонтерів, моніторингові візити здійснювали у рамках проєкту, який має на меті розповсюдити 11 550 продуктових наборів для орієнтовно 28 875 людей, які найбільше потребують.

“Після таких візитів вкотре переконуємось наскільки необхідно підтримувати людей у тих місцевостях. Їхні історії — розчулюють, їхня витримка вражає, а віра і надія — надихають. Дякуємо всім нашим волонтерам, які долучаються до проєкту на різних етапах, а також всім нашим партнерам та жертводавцям, завдяки кому ми можемо допомагати найбільш потребуючим”, — зазначають мальтійці.