У цей день повітря Франківська заполонив запах домашніх страв – відкриття Фабрики домашніх страв ВАМ!

Автор: Андрій Макітра

08 Січ, 2024 21:15

Поділитись публікацією
У цей день повітря Франківська заполонив запах домашніх страв – відкриття Фабрики домашніх страв ВАМ!

Нещодавно в Івано-Франківську відбулося відкриття Фабрики домашніх страв ВАМ. Це був день, відколи аромати домашньої кухні заполонили повітря міста! 

Увагу відвідувачів привертала смачна домашня кухня, яку хотілось поскоріше скуштувати! Тут і домашні салати для початку, й соковиті котлетки, й найсмачніші гарніри! А ще домашні сирники та налисники на десерт. 

І куди ж без святкової атмосфери? У цей день лунала українська музика, ведучий запрошував гостей скуштувати домашніх страв й, звісно, взяти участь у безпрограшній лотереї з чудовими призами – продукцією Фабрики домашніх страв ВАМ та ТМ ВАМ

У Фабриці домашніх страв ВАМ кожен знайде щось на свій смак. Від гарячих страв, які нагадують бабусині обіди, до охолоджених та заморожених варіантів для швидкого приготування у зручний час. І, звісно, не можна обійти стороною напівфабрикати ТМ ВАМ – тут ви знайдете найбільший у місті асортимент з найкращими цінами. 

Доставка домашньої їжі – ще один бонус для жителів Івано-Франківська

Тепер, не виходячи з дому, можна насолоджуватися улюбленими стравами, завдяки зручній та швидкій доставці. Фабрика домашніх страв ВАМ зробить ваше життя смачнішим!

ВАМ буде цікаво прочитати цю статтю.

ПРОМО