33-річний воротар “Прикарпаття” Іван Піцан покинув клуб

Автор: Андрій Макітра

09 Січ, 2024 11:18

Поділитись публікацією
33-річний воротар “Прикарпаття” Іван Піцан покинув клуб

Голкіпер Іван Піцан залишив ФК «Прикарпаття» у статусі вільного агента. За обопільною згодою сторін новий контракт не підписано.

Про це пише “Галка” з посиланням на “Sport.ua”.

«Моя історія з «Прикарпаттям» закінчилась. За обопільною згодою сторін ми не підписували новий контракт. Чи не образливо то для мене? Зовсім ні, я цій команді дуже вдячний за все. «Прикарпаття» завжди буде в моєму серці», – сказав Піцан кореспонденту Sport.ua.

Де він гратиме надалі, 33-річний воротар поки не знає. Єдине, в чому впевнений: “вішати бутси на цвях” йому зарано.

«Де продовжу кар’єру, поки не знаю, перемовин ніяких не мав. Бажання є, і здоровʼя ще ніби нормально. Але побачимо, як буде далі», – додав Піцан.

У листопаді Галка писала, що капітан ФК “Прикарпаття” Василь Цюцюра прокоментував розслідування ДБР щодо схеми фіктивного зарахування на військову службу родичів очільників міста та футболістів місцевого професійного клубу “Прикарпаття-ЗСУ”.

Тоді Василь Цюцюра розповів, що серед гравців “Прикарпаття” служать в Збройних Силах України та отримують зарплатню : він, Михайло Писко, Іван Піцан, а також головний тренер Олег Рипан.

Також Галка писала, що офіцера ТЦК, якого підозрюють в організації фіктивної служби футболістів і тренерів “Прикарпаття”, взяли під варту у Львові. Завдяки військовослужбовцю спортсмени начебто відслужили 1 100 днів. Їхня фіктивна служба також оплачувалася і коштувала державі майже півтора мільйона гривень.

Довідково: У квітні 2022 року 14 футболістів та тренери “Прикарпаття” присягнули на вірність Україні, а клуб  перейменувався на “Прикарпаття-ЗСУ”.

*Фото. ФК “Прикарпаття”.

Читайте також: Воротар та захисник "Прикарпаття" - у символічній збірній шостого туру