Викрили 24-річного Прикарпатця, який переправляв чоловіків за кордон системою “Шлях” (ФОТО)

Автор: Андрій Макітра

12 Січ, 2024 17:52

Поділитись публікацією
Викрили 24-річного Прикарпатця, який переправляв чоловіків за кордон системою “Шлях”  (ФОТО)

На Львівщині викрили жителя Прикарпаття, який разом зі спільниками допомагав чоловікам призовного віку незаконно виїхати за кордон. Вони укладали фіктивні договори про працевлаштування. Відомості вносились до системи “Шлях”. Далі 24-річний прикарпатець перевозив чоловіків через кордон.

Про це пише Галка з посиланням на пресслужбу Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Львівські прикордонники спільно з іншими правоохоронцями викрили жителя Прикарпаття, який разом зі спільниками, допомагав чоловікам призовного віку незаконно виїжджати з України.

Прикарпатець та його спільники укладали із чоловіками призовного віку фіктивні договори про працевлаштування. Далі відомості відносно “водіїв” вносились до системи “Шлях”. Після чого, 24-річний мешканець Івано-Франківської області перевозив чоловіків через державний кордон.

Такою послугою користувалися чоловіки призовного віку та ті, хто підпадав під загальну мобілізацію.

Правоохоронці обшукали підозрюваних. Виявили та вилучили мобільні телефони, чорнові записи, фіктивні документи на працевлаштування та банківські картки.

Прикарпатцю повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.