Небесний фотограф: у Франківську відкрили виставку робіт загиблого захисника Максима Бурди (ФОТО)

Автор: Застава Максим

02 Лют, 2024 19:03

Поділитись публікацією
Небесний фотограф: у Франківську відкрили виставку робіт загиблого захисника Максима Бурди (ФОТО)

У виставковій залі Національної спілки художників України, що на Незалежності, 53, другого лютого відкрили виставку робіт загиблого захисника та фотографа Максима Бурди.

Читайте також: У Франківську створили стінопис памʼяті чотирьом загиблим воїнам (ФОТО)

Виставка “Небесний фотограф” налічує близько дві сотні робіт, відзнятих за 11 місяців перебування Максима Бурди на військовій службі, пише “Галка“.

Мрію захисника й фотомитця про персональну виставку вже в одинадцятому місті здійснюють його кохана Марія та мама Ірина.

Ще одна мета виставки — збір коштів для благодійного фонду “Янголи Азову”. Відтак кожен охочий має можливість завітати до виставкової зали й придбати листівку — копію фоторобіт Максима Бурди.

Виставка триватиме до 25 лютого.

Довідково. Максим Бурда народився 30 січня 1997 року у Ковелі. Фотограф, активіст, доброволець ТрО Волинської області, з початку повномасштабної війни — солдат Збройних Сил України. Бойові завдання виконував у складі 3-ї окремої штурмової бригади – керував безпілотником.

Загинув 26 січня 2023 року у боях поблизу Бахмута. Йому було 25 років.

Посмертно відзначений орденом “За мужність” ІІІ ступеня, медаллю “За жертовність і любов до України” та званням “Почесний мешканець міста Ковель”.