У Богородчанській громаді запрацювала четверта поліцейська станція

Автор: Іра Блаженко

08 Кві, 2024 10:24

Поділитись публікацією
У Богородчанській громаді запрацювала четверта поліцейська станція

Четверта поліцейська станція запрацювала в Богородчанській територіальній громаді.

Про це пише “Галка” з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Станція функціонує в селі Горохолино. Тут працюватиме поліційний офіцер громади Руслан Сем`янів. Під його опікою населені пункти Горохолино, Горохолин Ліс, Грабівці, це понад 5 тисяч мешканців.
 
Відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук та керівництво Богородчанської ТГ. Не пропустили відкриття і місцеві мешканці. Відкриття безпекового осередку стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та представників громади.
 
“Дякуємо правоохоронцям, за ту безпеку, яку кожен з нас сьогодні відчуває. На сьогодні це уже четверта станція, яку ми відкрили в громаді. І я переконаний, що кожен мешканець громади уже побачив ефективність безпекових осередків. В громаді дійсно стало безпечніше” – поділився голова Богородчанської ТГ Ростислав Заремба.
 
 
 
“Якщо налагодити комунікацію, то будь-яке проблемне питання можна вирішити та знайти рішення. Найбільше поширені звернення людей – це конфлікти між сусідами, односельцями, домашнє насильство, трапляються різні правопорушення” – ділиться поліціянт громади.
 
Задля оперативної та ефективної роботи правоохоронцю вручили ключі від нового службового автомобіля “Renault Daster”. Транспортний засіб укомплектований усіма спеціальними засобами, які можуть знадобитися в роботі правоохоронця: вогнегасником, аптечкою, пошуковими й тактичними ліхтариками, бензопилою, помповою рушницею тощо.
 
“У поліцейських офіцерів громад є гарне гасло – “тут, щоб захищати та оберігати”. Ми повинні дбати про безпеку громадян, незалежно від місця їхнього проживання. Зараз, коли в Україні війна, безпека людей – понад усе”, – підсумував начальник ГУНП в Івано-Франківській області, полковник поліції Сергій Безпалько.

Як раніше писала “Галка”, першу поліцейську станцію в Богородчанській громаді відкрили в вересні 2023 року в Іваниківці.

Друга поліцейська станція обслуговує село Саджава.

Третя, яку відкрили у грудні 2023, яка обслуговує села Старуня та Жураки.

Читайте також: “Моряк Томас з Лондона” виманив у франківки 50 тисяч гривень за доставлення “подарунку”