Коломиян запрошують “з нуля” вчитися шити військові форми: найвправніших візьмуть на роботу (ВІДЕО)

Автор: Жанна Головенко

29 Тра, 2024 14:10

Поділитись публікацією
Коломиян запрошують “з нуля” вчитися шити військові форми: найвправніших візьмуть на роботу (ВІДЕО)

Фірма “U-Win Protect”, яка шиє військове тактичне спорядження неподалік Коломиї, організовує безплатний курс для всіх охочих. Вони шукають працівників, тож найстаранніші отримають роботу на підприємстві. 

Про це пише “Галка” з посиланням на сюжет Телеканалу НТК.

 

Співзасновниця виробництва Ганна Янковець пояснює, що через неабиякий попит на військові форми фірма потребує все більше фахівців, тому “U-Win Protect” готові вчити людей шити “з нуля”: 

“Ми раніше пробували знайти швачок з досвідом, але в певний момент ми зрозуміли, що всі вони вже працевлаштовані. Зараз такі часи, що професія дуже потрібна. Тому ми почали своїми силами готувати швачок “з нуля”, — говорить Ганна Янковець.

Працюватиме з учасниками курсу професійна швачка, викладачка Коломийського ліцею сфери послуг, власниця ательє Ярослава Леміш. За її словами, на курсі навчатимуть основ кравецької справи, а вже потім специфіки роботи на підприємстві “U-Win Protect”:

“Це є чудова нагода відпрацювати свої навички. Ми будемо вивчати все “з нуля”, тобто будову машинки, як правильно заправити машинку, відшивання простих прямих строчок, адже це є основа нашого виробництва. Звичайно, якщо в людини вже є база, то це вітається, можна одразу пробувати працювати зі складними тканинами”, — каже кравчиня Ярослава Леміш. 

Тим, хто успішно пройде весь курс, запропонують працевлаштування на фірмі “U-Win Protect”.