Новий грантовий сезон стартував в Urban Space 100

Автор: Соня Грейда

17 Чер, 2024 19:12

Поділитись публікацією
Новий грантовий сезон стартував в Urban Space 100

15 червня стартував новий грантовий сезон громадського ресторану Urban Space 100. Триватиме він до 15 липня.

Організатори закликають активних та ініціативних містян подаватися зі своїми цікавими проєктами, передає “Галка“.

Цього ґрантового сезону прийматимуть заявки всіх тематичних спрямувань, але перевагу будуть надавати тим проєктам, які працюють із викликами війни. Проєкти мають бути реалізовані в Івано-Франківську або для мешканців міста.

Пропонувати свої ідеї на конкурс можуть громадські організації та ініціативні групи в партнерстві з неприбутковими організаціями.

Подати проєкт для допомоги військовим можуть лише організації з Івано-Франківська для бригад, які мають безпосередній стосунок до міста.

“Нам важливо створити рівні для всіх умови конкурсу, тож організації мають подавати свої ініціативи через ґрантову заявку – ми не зможемо прийняти листи-прохання”, – пишуть організатори.

Дізнатися більше деталей та правила участі у ґрантовому конкурсі можна на сайті Urban Space 100.

Заявки на участь можна надіслати до 15 липня включно. Переможців конкурсу оголосять 27 липня на сторінках Urban Space 100 та «Теплого міста» в соціальних мережах.

Ґрантовий фонд формується з 80% чистого прибутку громадського ресторану. За 9 років діяльності Urban Space 100 підтримав 163 проєкти на загальну суму понад 7 млн грн. Ідея громадського ресторану належить платформі «Тепле місто».

Читайте також: В Urban Space оголосили переможців літнього сезону грантів

Теги: