Лишається 57 звернень: на Прикарпатті тривають роботи з відновлення електропостачання після негоди

Автор: Іра Блаженко

24 Чер, 2024 09:43

Поділитись публікацією
Лишається 57 звернень: на Прикарпатті тривають роботи з відновлення електропостачання після негоди

Впродовж вихідних близько 40 бригад філій Прикарпаттяобленерго та 11 оперативно-виїзних бригад ліквідували знеструмлення у кількох населених пунктах, що сталися внаслідок негоди 22 червня.

Про це пише “Галка” з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

Станом на 20:30 23 червня частково залишається знеструмленим 1 населений пункт в Надвірнянській громаді на лінії 6-10 кВ. Споживачі інших громад уже зі світлом.

Наразі також залишаються звернення на ПЛ 0,4 кВ у Коломийській громаді (23 звернення) та у Надвірнянській (34 звернення). В інших громадах – поодинокі погашення, над якими продовжують працювати енергетики.
 
Дізнатися про причину вимкнення та подати заявку про знеструмлення можна:
 
  • На стартовій сторінці сайту під кнопкою “Вимкнення”: https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table. Необхідно ввести свою адресу або номер особового рахунку.
  • У меню Viber-боту обленерго за номером особового рахунку: https://chats.viber.com/oeifuabot. Кнопки “Відсутнє світло” – “Перевірка активних вимкнень за адресою”.

Як писала “Галка” раніше, через негоду 22 червня у громадах області зникла електрика.

Сильний вітер повалив дерева в Івано-Франківську і не тільки, а ще пошкодив Алею Героїв на стометрівці. Також випав великий град у Надвірній.

Читайте також: Вночі знеструмлять центр Франківська — ліквідовуватимуть аварію