На Netflix вийшов документальний фільм «Ми були рекрутами» про бійців 3 ОШБр (ТРЕЙЛЕР)

Автор: Соня Грейда

06 Лип, 2024 19:29

Поділитись публікацією
На Netflix вийшов документальний фільм «Ми були рекрутами» про бійців 3 ОШБр (ТРЕЙЛЕР)

На сервісі «Netflix» вийшла документальна стрічка про бійців Третьої окремої штурмової бригади «Ми були рекрутами».

Про це Галку повідомили творці фільму. 

Створив фільм український режисер Любомир Левицький, відомий за такими стрічками як: «Тіні незабутих предків», «Follow me» та «Штольня». 

 Вийшовши в національний прокат 2 травня, за чотири тижні фільм відвідало більш ніж 32 000 глядачів, отримавши понад 5,2 млн гривень касового збору. Цей результат – другий за бокс-офісом для українських документальних стрічок після «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова, який отримав «Оскар».

В центрі сюжету фільму – військовослужбовець на позивний “Журналіст”, який замість того, щоб описувати історичні події для ЗМІ, вирішує стати їхньою частиною та доєднатися до вирішальної битви. 

Глядачі можуть почути історії від учасників подій, бо актори фільму – це справжні військовослужбовці бригади. Їхні розповіді розкажуть більше, ніж будь-які репортажі, допомагаючи кожному глядачеві зрозуміти значення справжньої відваги та самовідданості.

«Ця робота для мене – це фільм-послання, фільм-мотивація та фільм-маніфест майбутнім рекрутам, а також світовій аудиторії, щоб вони могли зрозуміти, які вони – справжні герої сьогоднішніх днів. У своїх інтерв’ю наш герой розкриває бійців не тільки як професійних військових, а і як звичайних людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ю та мирне життя у мирній країні», – розповідає Любомир Левицький.

Дивіться трейлер за посиланням.

Читайте також: У Франківську презентували фільм про бійців 3-ї штурмової "Ми були рекрутами" (ФОТО)