У Торонто презентують фільм з франківським актором Романом Луцьким у головній ролі (ФОТО)

Автор: Соня Грейда

07 Сер, 2024 16:45

Поділитись публікацією
У Торонто презентують фільм з франківським актором Романом Луцьким у головній ролі (ФОТО)

У фільму “Під Вулканом” відбудеться світова прем’єра на міжнародному кінофестивалі в Торонто. Одну з головних ролей у фільмі зіграв франківський актор Роман Луцький.

Про це пише Галка з посиланням на польського режисера Даміана Коцура.

На міжнародному кінофестивалі в Торонто представлять фільм “Під Вулканом”, де знімався франківський актор Роман Луцький.

Цей фільм – зображення емоційного стану молодої української родини, яка в останній день відпустки на Тенерифе вражена початком війни в Україні. Їхнє повернення до Києва виявляється неможливим.

“Радий, що попри тиск часу ми зможемо представити фільм на такій важливій події. Це мій другий повнометражний фільм, і я радий, що цього разу моє послання потрапить і до глядачів на інший бік Атлантики. Я б дуже хотів, щоб наш фільм охопив більше людей, ніж мій перший фільм, бо його політичний та соціальний посил є нагальним – особливо зараз, коли світ знову починає палати”, – пише режисер.

Режисер подякував всім людям, які були долучені до створення цього фільму.

“Дякую моїй чудовій сім’ї: Софія Березовська – за довіру мені та віру у свій неймовірний талант і себе, як особистість. Це був її перший і я впевнений, що не останній досвід фільму. Роман Луцький, дякую за те, що ти був таким, яким я любив тебе перед камерою”, – пише Даміан.

Здається, фільм матиме дійсно довгий фестивальний маршрут, пише режисер.

Читайте також: “Байдужість уб’є світ”: команда франківського драмтеатру розповіла про ідею прем’єрної п’єси “Дон Кіхот” (ФОТО)