10 тисяч професіоналів: Промприлад. Реновація та KSE оголосили про спільний проєкт

Автор: Іра Блаженко

10 Сер, 2024 16:29

Поділитись публікацією
10 тисяч професіоналів: Промприлад. Реновація та KSE оголосили про спільний проєкт

Франківський Промприлад.Реновація та Київська школа економіки повідомили про партнерство. Кінцевою метою є підготовка 10 000 спеціалістів.

Про це повідомив президент KSE Тимофій Милованов під час панельної дискусії “Поточні виклики на ринку праці України”, що пройшов на Промприлад. Реновація в Івано-Франківську 9 серпня, пише “Галка”.   

Милованов розповів, що є три причини, чому їм ціннісно мати колабу з Промприладом, бо йому здається, що сильні бренди мають не конкурувати, а колабувати:

“По-перше, нам подобаються люди та їхня мета. По-друге, ми можемо додати якусь цінність, посилити те, що робить Промприлад. Ми думаємо про спільний освітній проєкт. Ми вміємо робити освітні програми якісно і швидко. Наприклад, наша інженерна школа з БПЛА чи мірко- наноелектроніки є успішні і показують, що ми можемо навіть не в нашій галузі швидко запустити і навчати. По-третє, потреба “make sense””, – ділиться Милованов.

CEO “Промприладу” Юрій Филюк каже, що мета цього партнерства підготувати 10 000 спеціалістів.

“Індикаторами ефективності для нас мають бути від вивчення реальної потреби до підготовки конкретних спеціалістів з відслідковування кінцквого працевлаштування. Принцип, який для нас важливий, це акцент на жінок, молодь, та не лише”, – каже Филюк.

Читайте також: У Франківську небайдужі зібрали грошей на 54 дрони