Вони виготовляються лише з білка: як коломиянка створює зефірні букети (ВІДЕО)

Автор: Макогін Святослав

15 Сер, 2024 16:12

Поділитись публікацією
Вони виготовляються лише з білка: як коломиянка створює зефірні букети (ВІДЕО)

Коломиянка Наталія Ільчишин вже кілька років збирає їстівні букети та композиції з мила, а нещодавно започаткувала ще одну власну справу – створю квіти із зефіру.

Про це пише Галка із посиланням на телеканал НТК.

Наталія Ільчишин за освітою кондитерка та вже шість років працює фуд-флористом. Рік тому почала створювати квіти з зефіру. Вона каже, що на сьогодні це дуже популярний подарунок.

“Солодкі подарунки мають попит на днях народженнях чи іменинах. Можна на будь-який привід, або й без приводу (ред. дарувати)”, – каже жінка.

Створення ж самого букета розпочинається на кухні. Для цього потрібні лише натуральні інгредієнти, а саме білок. У своїй роботі кондитерка не використовує маршмелоу чи готові квіти, а над кожним елементом виробу працює самотужки.

Власні їстівні витвори жінка продає через соцмережі. Популярними такі ласощі є не лише серед коломиян та жителів інших міст України, але й закордоном.

“Це чудовий солодкий подарунок, щоб поласувати, а самі ж квіти можуть простояти до десяти днів м’якенькими, а далі трішки підсихають, але залишаються  їстівними”, – наголошує Наталія Ільчишин.