Нічний Mavic 3T та засіб РЕБ відвезла “Галка” на Донбас воїнам ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

24 Сер, 2024 20:13

Поділитись публікацією
Нічний Mavic 3T та засіб РЕБ відвезла “Галка” на Донбас воїнам ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

В рамках 10-річчя медіа “Галка” та МЕГАГАЛКОЗБОРУ на 600 тисяч гривень, Захисники на фронті отримали компклекс РЕБ та нічний Мавік 3Т.

Підрозділ вогнементників 63-ої бригади отримав пристрій радіоелектронної боротьби, який захищає від ворожих FPV-дронів. А бійці розвідувально-ударних безпілотних авіаційних комплексів “Тайстра” коломийської 10 окремої гірсько-штурмової бригади вистежують і нищать окупантів нічним Mavik’ом 3Т.

Цю допомогу разом з командою волонтерів Стаса Ковановського відвіз у Донецьку область головний редактор “Галки” Роман Турій.

“На ці подарунки хлопцям ми зібрали 300 тисяч гривень. До збору долучилися сотні читачів і друзів “Галки”, які відкрили дружні збори в Україні та навіть закордоном. Це надзвичайно цінно і відповідально для нашої редакції, тож велика подяка кожному донатеру та читачу.

Повірте, хлопці на фронті щиро вдячні, тому що кажуть – волонтерська допомога далі надзвичайно актуальна. Адже донати покривають швидкі і точкові потреби. А ситуація на Донеччині залишається критичною”, – розповів Турій.

В рамках МЕГАГАЛКОЗБОРУ триває збір на пікап для воїнів. З потрібних 300 тисяч потрібно трохи більше, ніж 40. Хто українець – з вас донат!

https://send.monobank.ua/jar/5QWF6Tif7P
Карта банки: 5375411219970790

Читайте також: "Галку" відзначили за дотримання і захист професійних стандартів