Розпочався передпродаж дебютного роману франківської письменниці Людмили Баран

Автор: Іра Блаженко

28 Сер, 2024 17:47

Поділитись публікацією
Розпочався передпродаж дебютного роману франківської письменниці Людмили Баран

Дебютний роман франківської письменниці Людмили Баран “Апельсин у калюжі” увійшов до фіналу конкурсу Feel-Good Fiction, який видавництво Vivat проводило у 2023 році. Видавництво оголосило передпродаж книжки.

“Апельсин у калюжі” – це романтична історія, дія якої відбувається до пандемії та повномасштабного вторгнення.

“Життя Насті, зірки інстаграму, викликає заздрість: модний одяг, яскраві подорожі, лайки в соцмережах і стосунки з красунчиком Владом. Попереду нове досягнення — знімання в рекламі апельсинового соку серед мальовничих краєвидів Іспанії. Та раптом відфотошоплене життя Насті летить шкереберть. 

Несподіване знайомство з Богданом, який працює на апельсиновій плантації, надихає Настю втілити мрію дитинства — стати художницею. Усе стає можливим. Але вже не в сонячній Малазі, а в дощовитому Львові. Апельсиновий сад виростає з одного маленького зернятка. Здійснення мрії починається з першого кроку”, – йдеться у описі видавництва.

Vivat оголосив передпродаж книжки. Книжка з друку очікується четвертого листопада.

Як писала “Галка” раніше, франківка Людмила Баран стала фіналісткою конкурсу від українського видавництва “Vivat” й отримала можливість надрукувати свій перший роман “Апельсин у калюжі”.

Читайте також: Про віднайдення себе: франківка Людмила Баран розповіла про свій дебютний роман “Апельсин у калюжі”