Франківців запрошують на безплатні курси іспанської: як долучитися

Автор: Макогін Святослав

09 Вер, 2024 15:40

Поділитись публікацією
Франківців запрошують на безплатні курси іспанської: як долучитися

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру відкрили набір на безплатні курси іспанської мови для дорослих. Заняття будуть відбуватися двічі на тиждень впродовж трьох місяців. Навчання стартує 12 вересня.

Про це пише “Галка” із посиланням Гончаренко центр.

Як зазначають організатори, курс іспанської мови для дорослих триватиме 3 місяці. Його запустили у відповідь на запит відвідувачів простору. Програма розрахована на людей, які починають вивчення іспанської з нуля.

“Наші студенти часто ділилися прагненням вивчати нові мови, і серед найбільш популярних запитів — іспанська. Ви просили — ми виконуємо. Це чудова нагода для тих, хто завжди мріяв вивчити іспанську, але не знав, з чого почати. Професійний викладач та перевірена на практиці програма — ми підготували все необхідне, аби процес навчання був максимально комфортним”, — діляться у просторі.

Програма курсу включає інтерактивні заняття, де студенти зможуть вивчити основи граматики, опанувати найбільш вживані лексичні одиниці та розвинути навички мовлення, аби підтримувати діалог іспанською мовою. Як зазначають у центрі, йдеться про вивчення мови «з нуля», фактично з абетки.  

Аби зареєструватися на курс, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. Вступне заняття курсу проведуть у четвер, 12 вересня, о 15:00 в освітньо-культурному Гончаренко центрі, що на вулиці Незалежності, 113.

Усі випускники курсу отримають сертифікати про навчання, які підтвердять опанування мови на базовому рівні. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безплатний освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.