У Франківську затримали 26-річну організаторку наркокартелю: знайшли наркотиків на 6 мільйонів гривень (ФОТО)

Автор: Макогін Святослав

11 Вер, 2024 20:57

Поділитись публікацією
У Франківську  затримали 26-річну організаторку наркокартелю: знайшли наркотиків на 6 мільйонів гривень (ФОТО)

9 вересня в Івано-Франківську правоохоронці затримали 26-річну організаторку наркосиндикату, що працював на міжрегіональному рівні. Під час обшуків у жінки знайшли три кілограми психотропної речовини та амфетамін на суму понад 2 мільйони гривень. 

Про це пише “Галка” із посиланням на Головне управління національної полції Волинської області.

Операцію проводили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області за підтримки інших регіональних підрозділів поліції та СБУ. 

Наркозбувачі розповсюджували наркотики через телеграм-канал, організовуючи “закладки”. Затримано семеро учасників угрупування: троє з них – лучани віком 22, 24 та 26 років, троє – з Львівщини віком 26, 17 та 16 років, а також 19-річна дівчина із Чернівців. Усі вони займалися продажем наркотиків, включаючи неповнолітніх.

Поліцейські знайшли  сотні закладок, амфетамін, канабіс, електронні ваги, зіп-пакети та чорнові записи.  Також знайшли понад 11 кілограмів наркотиків на суму більше 6 мільйонів гривень. Організаторці оголошено підозру, і їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Слідчі дії продовжуються.