На Трампа знову скоїли замах

Автор: Вадим Войтик

16 Вер, 2024 08:45

Поділитись публікацією
На Трампа знову скоїли замах

На кандидата в президенти США Дональда Трампа було здійснено чергову спробу замаху, він цілий і неушкоджений. Затриманий підозрюваний висловлював у соцмережах підтримку Україні та закликав іноземців брати участь у війні.

За даними джерел New York Post, поруч із гольф-клубом, де перебував Трамп, стріляли двоє, і вони цілилися одне в одного, а не в експрезидента США.

Коли Трамп був на полі для гольфу, охорона помітила підозрілого чоловіка. Він мав щось, схоже на пістолет. Агент вистрілив кілька разів, а Трампа перевели у безпечне місце.

Видання зазначає, що Трампу нічого не загрожувало і що стрілянина сталася в районі, відомому високим рівнем злочинності.

ФБР заявило в неділю, що реагує на події у Вест-Палм-Біч, штат Флорида, і “розслідує те, що виглядає як замах на вбивство” колишнього президента Дональда Трампа.

“Поруч зі мною було чути постріли. Перш ніж чутки почнуть виходити з-під контролю, я хотів би, щоб ви почули це першими: Я в безпеці і здоровий! Ніщо мене не зупинить. Я ніколи не здамся.Я завжди буду любити вас за те, що ви мене підтримуєте”, – заявив експрезидент США і кандидат у президенти від республіканської партії Дональд Трамп.

Затриманий за підозрою в імовірній спробі замаху на колишнього президента США і нинішнього кандидата у президенти Дональда Трампа Райан Веслі Рут висловлював у соцмережах підтримку Україні після вторгнення Росії.

“Райан Веслі Рут, якого влада підозрює в тому, що він планував напасти на колишнього президента Дональда Трампа під час гри в гольф, висловлював рішучу підтримку Україні в десятках постів на день Х у 2022 році і заявив, що готовий померти в боротьбі, і що “нам потрібно спалити Кремль дотла”, – пише CNN.

Це вже другий замах на Трампа за останні місяці. У липні в нього стріляли під час передвиборчого мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Сам він майже не постраждав. Стрілець та ще один учасник заходу мертві.

Читайте також: У Трампа стріляли під час мітингу. Стрілець та ще один учасник заходу мертві