БК “Говерла” та Socium Developer об’єднують сили для розвитку спорту в Івано-Франківську (ФОТО)

16 Вер, 2024 20:54

Поділитись публікацією
БК “Говерла” та Socium Developer об’єднують сили для розвитку спорту в Івано-Франківську (ФОТО)

Що спільного між баскетболом та будівництвом? Виявляється, більше, ніж ви могли б подумати! Обидва процеси вимагають командної роботи, стратегічного мислення та прагнення до досконалості. Не дивно, що зараз ці два напрямки об’єднують спільні зусилля задля розвитку та популяризації спорту в нашому місті.

Читайте також: Будівельна компанія Socium developer. Девелопер, який обʼєднує людей: у Франківську говорили про розвиток міста і стандарти якості житла (ФОТО)

Важливим кроком для цього стало підписання договору про довготривалу співпрацю між Івано-Франківським баскетбольним клубом “Говерла” та будівельною компанією Socium Developer.

Підтримка молоді та спорту

Інвестиції в спорт – це інвестиції в майбутнє нашої молоді. Баскетбол – це не просто гра, це школа життя, де формуються лідерські якості, командний дух та витривалість. Підтримка БК “Говерла” – це крок до створення здорового та активного суспільства.

“Ця підтримка для нас – це розвиток спорту. Це – стимул ставати кращими й прагнути нових висот. Ми вдячні Socium Developer за довіру і готові виправдати її своєю грою”, – коментує президент БК “Говерла” Андрій Дроздов.

І саме співпраця між будівельною компанією та баскетбольним клубом відкриває нові можливості для розвитку спортивної інфраструктури міста. Адже спорт має унікальну здатність об’єднувати людей. Підтримуючи учасника Суперліги баскетбольний клуб “Говерла”, будівельна компанія Socium Developer сприяє зміцненню почуття єднання та гордості за своє місто серед жителів Івано-Франківська.

Цей крок Socium Developer демонструє, що сучасний бізнес не може обмежуватися лише комерційною діяльністю. Він повинен бути активним учасником суспільного життя, беручи на себе частину відповідальності за розвиток громади.

“Ми розуміємо, що наша роль у житті міста не обмежується лише будівництвом. Ми є активними учасниками формування здорового, активного суспільства. Саме тому, створюємо ЖК із розвиненою інфраструктурою, в тому числі мультифункціональними спортивними майданчиками, в тому числі для гри в баскетбол. Підтримка БК “Говерла” – це наш внесок у розвиток Івано-Франківська та інвестиція в його майбутнє”, – коментує директор Socium Developer Олег Доскач.

Ця співпраця – яскравий приклад того, як вдале поєднання бізнесу та спорту може створювати позитивні зміни в соціумі. Вона не тільки відкриває нові можливості для розвитку баскетболу в Івано-Франківську, але й встановлює новий стандарт соціальної відповідальності для інших компаній.

Підтримка спорту – це інвестиція в здорове, активне та успішне майбутнє нашого міста. Ми в клубі впевнені, що ця співпраця стане початком нової ери в розвитку не тільки баскетболу, але й усього спортивного руху в м. Івано-Франківськ. Адже, Socium Developer не просто будує житло – компанія будує фундамент для здорового, активного та успішного суспільства.

Слідкуйте за новинами про спільні проєкти БК “Говерла” та Socium Developer. Попереду на нас чекає багато цікавого!

Будуймо майбутнє разом – крок за кроком, матч за матчем!

*реклама