Без свідомості з розбитою головою: захисник зеленої зони після бійки потрапив у лікарню (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Автор: Соня Грейда

20 Вер, 2024 19:32

Поділитись публікацією
Без свідомості з розбитою головою: захисник зеленої зони після бійки потрапив у лікарню (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Громадський активіст, ветеран війни Андріан Волгін потрапив у обласну клінічну лікарню з травмами після бійки, яка виникла через конфлікт навколо можливої забудови зеленої зони біля озера.

Про це пише Галка.

Як стало відомо Галці, і як розповів виданню Андріан Волгін, сьогодні він побачив в мережі відеозвернення чоловіка, котрий ображав захисників зеленої зони поблизу озера.

Волгін розповів, що знайшов контакти цього чоловіка на відео та разом з активістом Сергієм Янчуком домовився про зустріч з чоловіком. Вона відбулася на вулиці Івасюка.

Разом із чоловіком, що на відео, були ініціатори побудови реабілітаційного центру і комерційних приміщень у зеленій зоні біля озера. В ході розмови, розповів Волгін, виникла сутичка і на нього напали, він втратив свідомість.

Коли прийшов до тями, стало відомо, що в нього розбита голова, на місце приїхала поліція, Волгіна госпіталізували. Відомо, що йому наклали два шви.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Реабілітаційний центр ІФ (@rehab.center.if_)

Поліція прокоментувала, що близько 15:24 на лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт на вулиці Івасюка. На місце одразу було скеровано наряд патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Подія зареєстрована. Наразі поліціянти опитують учасників та свідків інциденту. Встановлюють всі обставини. Проводиться перевірка.

Позиції ініціаторів побудови реабілітаційного центру на зеленій зоні поки що немає. Однак з відео, яке оприлюднене з вулиці Івасюка, вони стверджують, що Волгін можливо хотів на них напасти.

Читайте також: В УГКЦ підтвердили, що не будуватимуть у сквері біля озера, а хочуть поруч: активісти не схвалили (ФОТО)