Які аксесуари вибрати для iPhone 16

25 Вер, 2024 14:32

Поділитись публікацією
Які аксесуари вибрати для iPhone 16

Аби повною мірою насолодитися можливостями iPhone 16, варто приділити увагу вибору аксесуарів. Вони здатні зробити використання смартфона більш зручним, захистити його від пошкоджень, навіть змінити його зовнішній вигляд. 

Аксесуари для захисту

Про них треба подумати в першу чергу. Адже ви напевно не хочете, щоб телефон постраждав від подряпин, ударів чи падінь, тим більше що вартість Айфон 16 Плюс доволі відчутна. Уникнути подряпин, вм’ятин, серйозних пошкоджень у разі падіння допоможе чохол, який може бути:

  1. Силіконовим. Популярний варіант завдяки легкості та приємній текстурі. Забезпечує базовий рівень захисту.
  2. Шкіряним. Елегантний вибір для тих, хто цінує стиль і преміальну якість.
  3. Поліуретановим або пластиковим. Забезпечує міцніший захист. Дизайн можна підібрати під індивідуальний стиль.
  4. Протиударним. Відмінний варіант для тих, хто веде активний спосіб життя.

Екран iPhone 16 є одним з найважливіших елементів, тому варто захистити і його. Доступні варіанти — спеціальне скло та гідрогелева плівка. Обидва легко встановлюються, не впливають на якість зображення, надійно захищають дисплей від подряпин та тріщин.

Автономна робота

Новий смартфон підтримує швидку та бездротову зарядку. Вибір аксесуарів допоможе подовжити час автономної роботи пристрою. Вам знадобиться адаптер USB-C, який дозволить зарядити телефон від нуля до 50% приблизно за 30 хвилин. Apple пропонує власні блоки, але є безліч сторонніх і більш бюджетних брендів із сертифікацією MFi. Зверніть увагу на MagSafe — спеціальну систему зарядки від Apple потужністю 20 Вт, яка забезпечує магнітну фіксацію пристрою на задній панелі iPhone. Використання аксесуара дозволяє швидше відновити ресурс акумулятора. Якщо ви шукаєте зручність, чудовим варіантом стане бездротова станція. А також стенд із регульованим нахилом, який дозволить користуватися телефоном під час зарядки.

Аксесуари для аудіо

iPhone 16 не має стандартного роз’єму 3.5 мм для навушників, тому аксесуари мають бути спеціальними:

  1. AirPods, AirPods Pro. Оптимальні бездротові навушники для айфона. Вони легко синхронізуються з пристроєм та забезпечують високу якість звуку, шумозаглушення та просте керування жестами.
  2. Beats. Якщо ви хочете отримати більше басів, ці навушники можуть вам сподобатися.
  3. Перехідник з Lightning на 3.5 мм. У вас є улюблені дротові навушники? Тоді придбайте цей адаптер, щоб продовжити їх використовувати.

Також зверніть увагу на Bluetooth-колонки, зокрема HomePod mini. Це офіційна акустична система Apple, яка забезпечує чудову якість звуку для невеликих приміщень. Вона легко синхронізується з iPhone 16 через AirPlay. Крім практичних аксесуарів ви можете придбати такий, що змінить зовнішній вигляд iPhone. Наприклад, магнітні гаманці MagSafe, що прикріплюється до задньої частини телефону. В ньому можна зберігати кредитні карти, документи або готівку, що дуже зручно.

Реклама