Не зупинив навіть дощ: франківці з рідними воїнів пробігли благодійну естафету (ФОТО)

Автор: Кучерук Софія

29 Вер, 2024 17:41

Поділитись публікацією
Не зупинив навіть дощ: франківці з рідними воїнів пробігли благодійну естафету (ФОТО)

29 вересня у центрі Івано-Франківська відбулася благодійна естафета “Біжу для ЗСУ”, в якій взяли участь 64 людей, серед них – рідні воїнів. Дистанція забігу складала 400 метрів.

Читайте також: У Франківську пройшов жіночий автопробіг на підтримку прикарпатських воїнів (ВІДЕО)

Про це повідомляє “Галка” з місця подій.

Одна з організаторок заходу, голова ГО “Дружина Воїна” Ольга Бобрикович, зазначила, що цей забіг проводиться вже вдруге. Вона підкреслила, що мета заходу — не лише збір коштів для Збройних Сил України, а й об’єднання громади.

“Ідея естафети полягає в тому, щоб об’єднати людей, створити команду й залучити всіх до події. Звісно, головна мета — збір коштів на закупівлю РЕБу для ЗСУ”, — поділилася Ольга Бобрикович.

Попри дощову погоду, учасники зібралися на розминку, а після – стартувала естафета. Бігли вулицею Січових Стрільців – від перехрестя з Лепкого до перетину з Мельника й Франка.

Ігор Петрук, один із бігунів, розповів, що взяв участь в естафеті, щоб підтримати військових.

“Я долучився, щоб допомогти нашим хлопцям, підтримавши збір грошима. Ми зібралися всі разом, щоб підтримати ЗСУ”, – каже Ігор Петрук

На фініші дистанції на всіх учасників чекали пам’ятні медалі. А сам захід включав не лише спортивну естафету, а й флешмоб, концерт та благодійний ярмарок.

На події вдалося зібрати 57 625 гривень.