Перемога, поразка та нічия: як зіграли прикарпатські клуби у Першій та Другій лізі

Автор: Соня Грейда

30 Вер, 2024 15:05

Поділитись публікацією
Перемога, поразка та нічия: як зіграли прикарпатські клуби у Першій та Другій лізі

У Першій лізі МФК “Прикарпаття” програли харків’янам. У другій лізі НК “Пробій” переміг 2:0 у стриян, а ФК “Revera 1908” зіграли у нічию.

Про це пише Галка з посиланням на МФК “Прикарпаття”, НК “Пробій” та ФК “Revera 1908”.

У Першій лізі, 9 тур ФК “Металіст Харків” зіграв із МФК “Прикарпаття”.

Івано-франківська команда зазнала четвертої поразки у чемпіонаті, поступилась на виїзді вдруге поспіль – в Ужгороді. Вже на 11 хвилині після передачі Кайдалова з меж штрафної Підручний відкрив рахунок – 1:0.

А на початку другого тайму Підручний оформив дубль і збільшив перевагу “Металіста” – 2:0. Однак, за п’ять хвилин після передачі Хоми відзначився Цюцюра – 2:1.

Інтрига у матчі тривала до фінального свистка, але відігратися прикарпатці не зуміли. Четвертого жовтня “Прикарпаття” на виїзді зіграє з чернівецькою “Буковиною”.

У 8 турі Другої ліги суперником НК “Пробій” була “Скала 1911” зі Стрия.

Напередодні гри господарі зіткнулись з кадровими проблемами. Феліпович пропускав гру через дискваліфікацію, оговтуються після пошкоджень Сондей та Білий, а ще кілька гравців напередодні гри підхопили вірус, тож не могли зіграти зі стартових хвилин через високу температуру. Саме з останньої причини на лаві для запасних опинився Оринчак. Тож тренерському штабу Володимира Ковалюка довелось морочитись над тим, хто вийде в складі із перших хвилин.

Старт гри суперники потратили на те, щоб приглянутись один до одного, а справжня сутичка сталася на 14 хвилині поєдинку. Проте першу половину зустрічі суперники завершили без голів – 0:0.

На старті другого тайму була змінена атакувальна ланка “Пробою” – Оринчак та Іваничук змінили Ключка та Василенка. Зміни принесли свої плоди за 15 хвилин. Іваничук змусив помилитись захисника “Скали”, м’яч відскочив до Оринчака, який забив. Через п’ять хвилин Богдан оформив дубль. У підсумку 2:0 – “Пробій” перемагає вперше за три тури та зберігає місце у когорті лідерів групи А.

У восьмому турі Другої ліги ПФЛ гравці “Ревери 1908” грали в гостях у команди «Вільхівці»

Перша 45 хвилинка зіграна внічию. Першими з пенальті відзначились господарі, але вже на 17 хвилині Костянтин Школьний зрівняв рахунок.

У другому таймі вартові забили першими, на 49 хвилині ударом з кутового, Тарас Бойко поцілив у ворота суперника.

Гра завершилась нічиєю. Попереду у “Ревери” гра вдома.