Потрапити у трійку лідерів: які завдання ставить перед собою «Ураган» у новому сезоні (ФОТО)

Автор: Соня Грейда

02 Жов, 2024 18:02

Поділитись публікацією
Потрапити у трійку лідерів: які завдання ставить перед собою «Ураган» у новому сезоні (ФОТО)

Перед стартом нового сезону НФК «Ураган» значно омолодив команду та поставив перед собою ціль – потрапити у трійку найкращих Екстра-ліги України з футзалу.

Про це пише «Галка» з пресконференції.

Президент НФК «Ураган» Василь Костюк розповів, що цього сезону вирішили змінити підхід до роботи з клубом та молодіжними командами.

«Влітку ми провели багато співбесід з тренерами та командою. Ми не продовжили роботу з досвідченими футболістами, а зробили ставку на молодих гравців, вихованців нашої академії. І хлопці, яким по 17-18 років, показують вже дорослу гру».

Костюк додає, що Петро Шотурма, який є лідером «Урагану» та збірної України, цього сезону залишається з командою, щоб передати молоді свої вміння та професіоналізм.

«Зараз ми не можемо ставити команді максимальне завдання – чемпіонство, тому вони мають показати результат та потрапити у трійку лідерів».

Також він каже, що новий тренер команди Юрій Іванишин завжди готовий вчитися та вдосконалюватися, прагне переймати досвід досвідчених європейських клубів.

«Це трохи згодом покаже результат перших 2-3 турів. Чи виконують гравці завдання від тренера», – каже Костюк.

Головний тренер «Урагану» Юрій Іванишин зазначив, що розуміє всю відповідальність очолити клуб, який давно є візитівкою міста.

«Можу сказати, що ми задоволені тим, що ми зробили за літню перерву. Наші передсезонні турніри дали нам необхідну інформацію. Тести фізичної підготовки показують, що ми покращили наші показники. Ментально ми стали сильнішими, але нам є куди рухатися у плані тактики та малюнку гри».

Іванишин підкреслює, що 90% підготовки до сезону вже зробили, і команда чекає на гру з луцькою «Любартою» 12 жовтня.

«Ми віримо, що вкінці всі наші старання приведуть до хорошого результату».

Віцекапітан «Урагану» Марʼян Масевич поділився, що атмосфера у команді чудова.

«На мою думку, нові гравці, які перейшли до нас, отримують всю необхідну допомогу від гравців та клубу. Ніхто не почуває себе скутим».

Читайте також: Франківський футзаліст Петро Шотурма – найкращий гравець сезону VBET Екстра-ліги