“Є питання до цієї схеми руху”, – Смушак про двосторонній рух на Шевченка (ФОТО)

Автор: Зелінська Тетяна

03 Жов, 2024 16:10

Поділитись публікацією
“Є питання до цієї схеми руху”, – Смушак про двосторонній рух на Шевченка (ФОТО)

В Івано-Франківську встановили знак про двосторонній рух вулицею Шевченка. Тобто біля готелю “Дністер” можна буде виїхати на Січових Стрільців. У мерії кажуть, що до цього рішення є питання.

Читайте також: Частину Деповської перекривають на ремонт (СХЕМА)

У коментарі “Галці” заступник міського голови, директор департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак розповів, що комісія з безпеки дорожнього руху не розглядала і не погоджувала це питання – двосторонній рух на Шевченка.

“Схема руху була погоджено через патрульну поліцію оператором цієї паркувальної зони, по памʼяті – Лєвшакова, біля готелю та будинку на Шевченка, 1. Власним коштом вони встановили там знак і нанесли розмітку. Ми зараз туди вийдемо, подивимося, бо є питання до цієї схеми руху, як вона реалізована, чи не будуть створюватися незручності для пішоходів та водіїв”, – каже Смушак.

Він додає, що далі з поліцією та оператором парковки будуть шукати шляхи вирішення цього питання. 

Як писала “Галка”, 13 травня 2024 року парковку поблизу готелю “Дністер” (нова назва Nadiya Palace) віддали в обслуговування ФОП Лєвшаковій Надії Миколаївні — співзасновниці фірми “Надія”, у чию власність давніше перейшла історична будівля.

Фото: Марія Козакевич, Марʼяна Вершиніна