Один із найбільших операторів ринку обміну валют компанія КИТ Group відкрила друге відділення в Івано-Франківську

Автор: Іра Блаженко

07 Жов, 2024 18:38

Поділитись публікацією
Один із найбільших операторів ринку обміну валют компанія КИТ Group відкрила друге відділення в Івано-Франківську

Одна з найбільших і найпопулярніших серед українців мереж пунктів обміну валют і фінансових сервісів КИТ Group розширила представництво в Івано-Франківську, відкривши друге відділення в місті.

Таким чином, як повідомила пресслужба компанії, загальнонаціональна мережа одного із лідерів ринку обміну валют відтепер налічує 91 відділення по всій країні.

Відділення KИТ Group в Івано-Франківську працюють за адресами вул. Січових Стрільців, 5 та вул. Бельведерська, 18.

“Відтепер мешканці Івано-Франківська отримали більше можливостей для зручного та безпечного обміну валют. Відділення компанії забезпечують комфортне та якісне обслуговування з урахуванням усіх сучасних стандартів безпеки та конфіденційності фінансових операцій. Відділення оснащене дубльованими каналами інтернет-зв’язку та рішеннями для енергетичної незалежності, що забезпечить можливість його безперервної роботи навіть в умовах можливих відключень електроенергії”, — повідомили в KИТ Group деталі про оснащення свого нового відділення в Івано-Франківську.

Окрім того, клієнтам KИТ Group доступна унікальна для українського ринку обміну валют опція — можливість онлайн-фіксації обмінного курсу на 60 хвилин після замовлення необхідної суми коштів для обміну через офіційний сайт компанії. В умовах стрімких змін курсів валют така послуга дозволить проводити валютообмінні операції на найбільш вигідних і передбачуваних умовах.

“Завдяки постійному інноваційному розвитку компанії KИT Group її клієнти по всій Україні мають доступ до найбільш вигідних умов обслуговування, зручних інструментів для здійснення фінансових операцій і сучасних технологічних рішень, які покращують досвід користувачів щодо проведення валютообмінних операцій та взаємодії з нашою мережею. KИT Group постійно вдосконалюється, підвищуючи загальні стандарти на ринку обміну валют. Як один із лідерів цього ринку ми прагнемо надати найкращий сервіс у всіх регіонах присутності”, — прокоментував розширення мережі в Івано-Франківську Георгій Шейко, директор зі стратегічного розвитку КИТ Group.

Нове відділення в Івано-Франківську отримало нову унікальну візуальну айдентику, яка є складовою масштабного ребрендингу, розпочатого оператором ринку обміну валют з національним покриттям.

КИТ Group — це міжнародна мультисервісна продуктова FinTech-компанія, яка вже 16 років успішно працює на ринку небанківських фінансових послуг України, одним із флагманських напрямків її діяльності є обмін валют. Компанія активно розвиває присутність у регіонах України, інвестуючи в економіку держави для створення нових робочих місць, забезпечення стабільного зростання податкових надходжень і сприяння зміцненню та прозорості фінансової системи України.

Реклама