Убили знайомого та закопали його в лісі: справу підозрюваних з Калущини передали до суду (ФОТО)

Автор: Кучерук Софія

09 Жов, 2024 13:48

Поділитись публікацією
Убили знайомого та закопали його в лісі: справу підозрюваних з Калущини передали до суду (ФОТО)

На Івано-Франківщині до суду передано справу двох жителів Калуського району, яких обвинувачують у вбивстві. Слідство встановило, що під час сварки чоловіки побили до смерті свого знайомого.

Про це пише “Галка” з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Чоловіків обвинувачують у вчиненні розбою та вбивства за попередньою змовою. Один з них також підозрюється у носінні холодної зброї, незаконному придбанні й зберіганні вибухових пристроїв та психотропних речовин.

Вбивство сталося 5 квітня 2024 року в одному з сіл Калуського району. Слідство встановило, що 33-річний та 35-річний калушани розпивали алкогольні напої зі своїми знайомими та побили одного із них до втрати свідомості. Водночас виникла суперечка ще й із 37-річним чоловіком, в ході якої спільники його били доки той перестав подавати ознаки життя.

Щоб приховати сліди злочину, вони вивезли тіло потерпілого в лісовий масив і організували його поховання.

За інформацією “Галки”, усі три фігуранти події мали стосунок до функціонування масштабної нарколабораторії, яку викрили навесні цього року.

Під час затримання та обшуків, проведених правоохоронцями, в автомобілі одного з фігурантів та за місцем його проживання було вилучено ручну гранату Ф-1, телескопічний кийок, а також психотропні речовини: PVP та амфетамін.
 
Обидва підозрювані наразі перебувають під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування здійснюють слідчі управління ГУПН в Івано-Франківській області.
 
Як писала “Галка”, що підозрюваних затримали у Калуші у квітні 2024.