У Тисмениці попрощалися із народним артистом Богданом Сташківим (ФОТО)

Автор: Іра Блаженко

10 Жов, 2024 13:11

Поділитись публікацією
У Тисмениці попрощалися із народним артистом Богданом Сташківим (ФОТО)

Дев’ятого жовтня у Тисмениці відбувся чин похорону народного артиста України Богдана Сташківа та Романа Шпука, які загинули в автокатастрофі.

Про це пише “Галка” з посиланням на Тисменицьку міську раду.

Богдан Сташків та Роман Шпук загинули в автокатастрофі сьомого жовтня в Закарпатській області. Від отриманих травм чоловіки загинули на місці.

За даними відділу комунікацій поліції в Закарпатській області, водій не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та допустив виїзд транспортного засобу на узбіччя. В подальшому авто перекинулося на дах.

Довідково:
 
Богдан Сташків народився 21 серпня 1957 року в с. Дички Рогатинського району у багатодітній сім’ї. Закінчив Рівненський інститут культури та юридичний факультет Львівського державного університету. Працював директором Будинку культури в м. Тисмениця, завідувачем Тисменицького відділу культури. Був володарем численних нагород. Займався благодійною діяльністю, зокрема провів чимало концертів на підтримку ЗСУ.
 
Роман Шпук народився 20 травня 1965 року в Івано-Франківську. Навчався у Тисменицькій школі, згодом – в Івано-Франківському медінституті. Після завершення навчання працював стоматологом у Кам’янці-Подільському та Тисмениці.

Читайте також: У Тисмениці прощатимуться із загиблими в автокатастрофі народним артистом Богданом Сташківим та Романом Шпуком