На Прикарпатті затримали чоловіка, який викрав 14 тисяч у пенсіонерки

Автор: Іра Блаженко

10 Жов, 2024 14:05

Поділитись публікацією
На Прикарпатті затримали чоловіка, який викрав 14 тисяч у пенсіонерки
На Прикарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці коштів пенсіонерки в Болехові. Чоловік викрав 14 тисяч гривень та банківську картку, скориставшись тим, що двері будинку були незачинені.

Про це пише “Галка” з посиланням на поліцію Івано-Франківської області. 

77-річна жителька Болехова, повідомила, що дев’ятого жовтня з її будинку невідома особа викрала 14 тисяч гривень та банківську карту. Двері в будинок не були зачинені на замок.
 
Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 39-річний мешканець Калуша. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Також з’ясували, що фігурант пересувається на автомобілі “ВАЗ 2105”. Менш аніж за годину поліціянти зупинили транспортний засіб в Калуші та затримали фігуранта.
Наразі вирішується питання про оголошення фігуранту підозри за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку скоєну в умовах воєнного обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до інших майнових злочинів, вчинених на території області.

Читайте також: Мешканець Косівщини втратив 37 тисяч гривень через аферистів