Нове життя хлібного магазину: що цікавого у крамниці-кав’ярні “Цар Хліб” на вулиці Шевченка (ФОТО)

Автор: Зелінська Тетяна

13 Жов, 2024 17:40

Поділитись публікацією
Нове життя хлібного магазину: що цікавого у крамниці-кав’ярні “Цар Хліб” на вулиці Шевченка (ФОТО)

Івано-Франківський хлібокомбінат продовжує оновлювати мережу своїх магазинів. Віднедавна в крамниці-кав’ярні “Цар Хліб” на перетині вулиць Шевченка та Гординського можна не тільки придбати свіжий хліб, але й насолодитися смачними напоями з десертами.

“Галка” розповідає, як змінилася крамниця.

Крамниця-кав’ярня “Цар Хліб” на Шевченка — зручне місце для всіх, хто прогулюється містом, чи прямує до міського парку. Тут можна швидко взяти каву, сендвіч, круасан або тістечко з собою. Поруч університет і школа, тож учні та студенти можуть легко забігти на смачний перекус між заняттями. 

А ще розташування і оновлення крамниці зробила її доступнішою для батьків з візками своїх малюків, котрі люблять мандрувати в парк чи на озеро. 

Незмінно широкий і якісний вибір улюбленої продукції отримали і мешканці мікрорайону, котрі навідуються сюди за хлібом вже десятки років.   

Оновлення простору та продукції

Керівник крамниць-кавʼярень “Цар Хліб” Тарас Кубарич розповідає, що крамниця на Шевченка працює з 1988 року, тому завжди мала багато постійних клієнтів, та вже давно потребувала оновлення. 

“У приміщенні провели капітальний ремонт: зробили реконструкцію, оновили стіни не тільки всередині, але й фасад ззовні, змінили обладнання та багато іншого”, — каже Тарас Кубарич.

Дизайн оновленої крамниці витриманий у пастельних рожевих тонах, біля панорамного вікна — високий стіл з барними стільцями. Оновлення не лише естетичне, але й функціональне: магазин відтепер поєднує в собі пекарню та кав’ярню, де можна придбати різноманітну випічку – від солодких десертів до солених круасанів. 

Для кавових гурманів — великий вибір кави, звареної на зернах від франківського виробника “Фабрика кави”. А ще різні види чаю та какао.

Кухня у форматі “відкритого простору” дозволяє відвідувачам спостерігати за приготуванням круасанів, булочок та напоїв, що додає затишку та автентичності закладу.

Окрім традиційної випічки, у кав’ярні з’явилася зона зі сендвічами, молочною продукцією та соками.

Новинки від Івано-Франківського хлібокомбінату

Окрім класичних хлібів, як-от “Дарницький” та “Формовий”, у крамницях мережі “Цар Хліб” з’явилися три новинки: хліба “Балтійський темний” та “Балтійський світлий” і хліб “Литовський”.

Це — заварні житньо-пшеничні хліби, виготовлені за традиційною рецептурою країн Балтії та з українською майстерністю.

Хліб «Балтійський темний» має солодкуватий смак з притаманною для житніх хлібів кислинкою, м’якушка пориста та волога. Завдяки кмину у складі продукту поліпшується травлення, покращується імунітет і, навіть, підвищується якість сну. А молочна сироватка надає ніжного молочного смаку.

Хліб «Балтійський світлий» багатий на насіння льону, соняшника та кмину. Яблучне пюре та молоко надають м’якушці солодкуватий присмак, ніжну та пористу структуру.

“Литовський” хліб — це справжня гармонія смаку та користі! У його складі житній солод і яблучне пюре, що надають неповторної м’якості, насиченого аромату та легку фруктову кислинку.

Можливості для нових співробітників

Завдяки розширенню мережі крамниць-кав’ярень, Івано-Франківський хлібокомбінат завжди має запит на нових працівників. Зокрема, бариста, офіціант, помічник кухаря, касир та пекар. Дізнатися про вакансії можна, написавши на сторінку компанії в Інстаграм.

Запрошуємо завітати до нової крамниці-кав’ярні “Цар Хліб” на Шевченка, щоб скуштувати не лише улюблені хлібобулочні вироби, але й новинки — “Балтійський” та “Литовський” хліби!

 

Крамниця-кав’ярня “ЦАР ХЛІБ” у Instagram – https://www.instagram.com/tsar.khlib

Реклама