Коломиянин Тарас Мельничук став чемпіоном Європи із класичного пауерліфтингу

Автор: Іра Блаженко

16 Жов, 2024 14:15

Поділитись публікацією
Коломиянин Тарас Мельничук став чемпіоном Європи із класичного пауерліфтингу

Коломиянин Тарас Мельничук здобув перемогу та встановив рекорди на чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу серед юніорів та юнаків, що відбувся у чеському місті Пльзень. 

Про це пише “Галка” з посиланням на Міністерство молоді та спорту України.

Тарас Мельничук у категорії юніорів до 120 кг здобув золото у присіданнях, жимі лежачи та сумі триборства. Також срібло у тязі. Зокрема, Тарас Мельничук встановив два рекорди України. За інформацією НТК, Тарас Мельничук підняв у сумі 905 кілограмів, встановивши новий рекорд України серед чоловіків та юніорів.

“Результат очікував. Їхав перемогти. Переміг легко, з запасом. Зробив свій найкращий результат й оновив рекорди України. Забрав всюди золото, окрім станової тяги”, – ділиться спортсмен.

Загалом, на чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу серед юніорів та юнаків Україна здобула 15 медалей: чотири золотих, три срібних, вісім бронзових).

Як писала “Галка” раніше, прикарпатський паверліфтер Тарас Мельничук на чемпіонаті світу здобув бронзу і встановив три рекорди України.

Читайте також: Срібло ЧЄ і три рекорди України: прикарпатець Тарас Мельничук відзначився на змаганнях із паверліфтингу (ФОТО)