На Франківщині чоловік “залив” газовим балоном працівника районного ТЦК – йому оголосили підозру

Автор: Іра Блаженко

17 Жов, 2024 12:54

Поділитись публікацією
На Франківщині чоловік “залив” газовим балоном працівника районного ТЦК – йому оголосили підозру

На Прикарпатті 54-річному чоловіку оголошено підозру в умисному заподіянні легких тілесних ушкоджень працівнику РТЦК та СП під час виконання ним службових обов’язків.

Про це пише “Галка” з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

У вересні цього року в одному з населених пунктів Івано-Франківщини працівники РТЦК та СП здійснювали оповіщення військовозобов’язаних громадян про мобілізаційні заходи під час воєнного стану та підійшли до чотирьох чоловіків, які будували будинок на неогородженій ділянці. Коли військовослужбовці попросили надати для перевірки військово-облікові документи, один із чоловіків розпилив балончик зі сльозоточивим газом в обличчя військовослужбовцю, чим спричинив опіки очей.
 
54-річному мешканцю Прикарпаття повідомили про підозру за фактом умисного заподіяння легких тілесних ушкоджень службовій особі, а саме працівнику міського РТЦК та СП, у зв’язку з його службовою діяльністю (ч. 2 ст. 350 КК України). Санкція статті передбачає за вказане кримінальне правопорушення покарання у виді обмеження на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.