«Ураган» – «Енергія» – 1:5. Післямова

Автор: Турій Роман

25 Тра, 2015 09:53

Поділитись публікацією
«Ураган» – «Енергія» – 1:5. Післямова

Як повідомляла “Галка” раніше, футзалісти “Урагану” не змогли здобути “бронзу” Екстра-ліги.

Після домашнього матчу проти львівської “Енергії” іванофранківці завершили сезон на четвертому місці Екстра-ліги.

Пропонуємо Вашій увазі ознайомитися з післяматчевою прес-конференцією тренерів обох команд.

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер “Енергії”:
– Насамперед скажу, що наразі дуже багато емоцій… Боротьбі за 3-є місце ми віддали багато сил, адже “Ураган” – гарна команда з хорошими перспективами. Сьогодні при підтримці рідних трибуни іванофранківці створили нам в першому таймі чимало проблем. В другому таймі ми заграли більш компактно, і не дозволили “Урагану” створювати гольові моменти біля наших воріт. До того ж, вдалося забити третій гол, який, можливо, десь і “надломив” суперника.

Тож результатом я дуже задоволений, також задоволений відношенням хлопців, які викладалися на всі сто. Львів останні роки завжди залишався з нагородами, тому ми грали теж не тільки за себе, а й за все місто, яке має хороші футзальні традиції. Сподіваємося, що так буде й надалі, і львівський футзал буде серед призерів Чемпіонату України.

Іван СКІЦКО, головний тренер “Урагану”:
– Перш за все, хочу привітати команду “Енергія”, яка цілком заслужено виборола третє місце. Щодо самої гри, то по гарячих слідах хочу сказати, що львів’яни сьогодні були сильніші. Перший тайм, і особливо його кінцівку ми програли повністю. Як би при рахунку 1:2 ми забили, можливо, підсумок був би не таким, а так – ще й переломний третій м’яч в наші ворота. Але знову ж таки повторюся – все закономірно. Ми дякуємо за четверте місце, знаємо, що є багато над чим працювати, є куди розвиватися, але трагедії з поразки не робимо.

– Чи відчули відсутність Михайла Зварича на паркеті?
– Так, в цій грі ми відчули, як це грати, коли немає Зварича. Старалися ми щось міняти, комбінувати, але четвірка Корсуна повністю провалила гру, чому це сталося – будемо розбиратися. Тому такий результат, все закономірно.

Прес-служба НФК “Ураган”.