У Києві затримали прикарпатця на краденому авто

Автор: Людмила Баран

22 Чер, 2015 20:19

Поділитись публікацією
У Києві затримали прикарпатця на краденому авто

Днями, у Дарницькому районі, інспектори столичної ДАІ затримали 38-річного чоловіка, який керував престижним позашляховиком «Land Rover Range Rover», що був викрадений минулого літа.

До чергової частини управління ДАІ надійшла інформація про те, що проспектом Бажана рухається білий «Land Rover», який значиться у розшуку. Після надходження інформації, особовий склад підрозділів Державтоінспекції орієнтовано на затримання вказаного автомобіля, повідомляє прес-служба ДАІ Києва.

Аби виявити це авто інспекторам ДАІ знадобилося лише 15 хвилин. На перехресті вулиць Дніпровська набережна – А. Ахматової, патруль ДАІ, що обстежував територію району, помітив і зупинив схоже за прикметами авто. Водій помітно нервував. Як і очікувалось, машина виявилася краденою.

Під час перевірки даного автомобіля з’ясувалося, що номерні знаки належать іншому транспортному засобу. До того ж будь-яких документів на право керування водій надати не зміг і від пояснень взагалі відмовився.

З’ясувалося, що автомобілем керував 38-річний мешканець Івано-Франківської області. На місце затримання викликано слідчо-оперативну групу. Розпочато розслідування.