Братам-фальшивомонетникам суд обрав міру покарання

Автор: Борис Марія

09 Лип, 2015 20:40

Поділитись публікацією
Братам-фальшивомонетникам суд обрав міру покарання

Недавно, до Івано-Франківського міського суду було доставлено двох братів, мешканців Болехова 1969 і 1975 років народження, яких спіймали на збуті фальшивої валюти. Суд обрав для них запобіжні заходи.

Читайте також: 100-літній ювілей відзначив прикарпатець (ФОТО)

Слідчим суддею Івано-Франківського міського суду було встановлено, що 24 квітня 2015 року, чоловіки  в район парку Військових ветеранів, що в Івано-Франківську збули 1300 фальшивих євро івано-франківському підприємцеві за 13000 грн.

Про це повідомив прес-секретар Івано-Франківського міського суду Михайло Савлюк.

7 липня брати знову прибули до обласного центру Прикарпаття та збули тому ж підприємцю 9000 підробних євро, за ціною 78 000 гривень. Після чого їх затримали правоохоронці.

Оскільки вчинений прикарпатцями злочин не є насильницьким, Івано-Франківський міський суд обрав підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням максимально можливої застави у розмірі 300 мінімальних заробітних плат (триста шістдесят п’ять тисяч чотириста гривень).

У разі внесення застави підозрювані зобов’язані прибувати до визначеної службової особи – слідчого, прокурора або суду, із визначеною періодичністю. Вони не зможуть відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або судді.

Також, брати будуть зобов’язані повідомляти їх про зміну свого місця проживання або місця роботи. Від спілкування з потерпілими та свідками слід утримуватись і не залишати місця проживання після 20.00. Фальшивомонетникам, у разі внесення застави, заборонено відвідувати бари, кафе, ресторани та інші місця, в яких продаються спиртні напої.

Зараз підозрювані знаходяться під вартою  у СІЗО міста Івано-Франківська.

Теги: