У Франківську готуються до нового опалювального сезону

Автор: Борис Марія

16 Лип, 2015 11:29

Поділитись публікацією
У Франківську готуються до нового опалювального сезону

ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» вже виконала 50 % від запланованих об’ємів робіт. Підготовка до опалювального сезону 2015-2016 років виконується згідно з планом та вкладається в терміни.

Станом на 15 липня проведено усі гідравлічні випробування тепломереж компанії. Уже ліквідовано 75 % виявлених поривів на мережах СТЕК, йдеться у повідомленні компанії.

Крім цього продовжується повна заміна аварійної ділянки тепломережі на вулиці Мельника. Наразі уже замінено 380 метрів із запланованих 440 (в однотрубному вимірі). Усі зношені  труби міняють на попередньоізольовані, які дозволяють значно зменшити втрати теплової енергії та служать до 30-ти років.

Також, замінено 580 метрів труб із запланованих 680 метрів в районі вулиці Сорохтея.

Одночасно з реконструкцією та заміною мереж триває капітальний ремонт котла № 5 та ремонт бака акумулятора №2 на котельні на вул. Індустріальній. Загалом профілактичний ремонт котлів тут виконано на 80%.

“Ми докладаємо максимум зусиль для успішного старту та безаварійного проведення наступного опалювального сезону. Усі роботи проводяться нашими фахівцями, усе робимо своїми силами, щоб наші споживачі були з теплом”, – повідомляють у СТЕК.

Загалом в процесі підготовки до зими СТЕК планує замінити понад 1 600 м/п тепломереж в однотрубному вимірі. Планується провести роботи на вулицях Коновальця, Ребета, Січових Стрільців та на Індустріальній, а також відновлення пошкодженої ізоляції на повітряних трубопроводах.