Екіпаж Crew Dragon не полетів у космос. NASA повідомила нову дату старту (ВІДЕО)

Автор: Турій Роман

28 Тра, 2020 09:55

Екіпаж Crew Dragon не полетів у космос. NASA повідомила нову дату старту (ВІДЕО)

Пізно ввечері за українським часом компанія SpaceX не змогла запустити космічний корабель Crew Dragon на Міжнародну космічну станцію через погодні умови.

Екіпаж космічного корабля компанії SpaceX Crew Dragon вже повернувся до підготовчого центру NASA. Наступна спроба запуску астронавтів на Міжнародну космічну станцію відбудеться 30 травня.

Наступна спроба запуску пілотованої місії Crew Demo-2 відбудеться 30 травня о 3:22 p.m. EDT (22:22 за київським часом). О 18:00 почнеться онлайн трансляція зворотного відліку.

У випадку якщо 30 травня запуск Crew Dragon буде неможливий, старт перенесуть на 31 травня о 3:00 p.m. EDT (22:00 за київським часом).

Пряма моваглави NASA Джим Бріденстайна: “Я думаю, що наші команди працювали дійсно вражаюче. Вони разом приймали правильні рішення”, пише УП.

 

 

Приєднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливіші та найсвіжіші новини одразу у Вашому телефоні! 

Подобається
  • like
  • exciting
  • laugh
  • surprise
  • sad
  • angry