Футболісти “Калуша” у додатковий час “вирвали” перемогу в Чернівцях (ВІДЕО)

Автор: Костинюк Олександр

28 Жов, 2019 17:43

Футболісти “Калуша” у додатковий час “вирвали” перемогу в Чернівцях (ВІДЕО)

27 жовтня футбольний клуб “Калуш” здобув важку перемогу у гостьовому протистоянні з чернівецькою “Буковиною”.

Читайте також: Два голи та чотири вилучення: ФК "Калуш" розписав бойову нічию з дублерами "Оболоні" (ВІДЕО)

Напередодні матчу з “Буковиною” у калушан стояло лише одне завдання – перемогти, адже, зважаючи на перенесення гри “Діназ” та “Поділля”, у гостей з’явився непоганий шанс покращити свої турнірні позиції і піднятися на четвертий рядок групи “Б”. До того ж, “червоно-чорні” добре запам’ятали поразку на домашньому “Хіміку” (0:2), а, отже, намагалися взяти реванш.

Вже на першій хвилині поєдинку калушани створили перший гострий момент. Данило Книш протягнув “круглого” від центру поля і без особливого спротиву пробив у нижній кут воріт – голкіпер лише з другої спроби зумів зафіксувати м’яч у руках. Через кілька миттєвостей і Андрій Ременюк, вийшовши віч-на-віч з Медвєдєвом, забарився з ударом, і оборонці в останній момент зуміли вибити м’яча з-під ноги калуського  півзахисника. Буковинцям вдалося доволі швидко вирівняти гру і навіть забити зусиллями Палагнюка. Щоправда, в тому епізоді нападник чернівчан перебував у положенні поза грою. Гості відповіли дальнім, але не надто сильним ударом від Володимира Савошка, який став легкою здобиччю для стража воріт.

Цікаво, але до кінця першої половини м’яч ще двічі встиг побувати у воротах. Щоправда, що в епізоді з Володимиром Савошком, що в епізоді з Віталієм Полянським арбітр фіксував порушення правил, а в підсумку перший тайм завершився “насухо” – 0:0, інформує Sport.if.ua.

Дебют другої половини гри був повністю за гостями, які з перших же хвилин прагнули відкрити рахунок у грі. Двічі класно бив Ременюк, але йому забракло влучності. та все ж на 53-ій хвилині калушани були винагороджені за старання. Габріель виявився найстрибучішим у карній буковинців і потужним ударом головою вивів свою команду вперед – 0:1. Далі підопічні Степана Матвіїва свідомо віддали ініціативу господарям, вибравши собі роль контратакуючої команди. І забили вдруге – Богдан Денега відгукнувся на подачу від Савошка, але іншої думки був асистент арбітра, який відмінив четверте взяття воріт у матчі.

За сім хвилин до фінального свистка господарі відновили статус-кво. Ексгравець “Калуша” Богдан Іванченко чудовим обвідним ударом під поперечку вразив ворота Злотара 1:1. Все ж останнє слово у матчі було за калушанами – Володимир Савошко не менш красивим ударом головою приніс гостям перемогу у доданий арбітром час (2:1).

Завдяки перемозі “Калуш” піднявся на четверту позицію у турнірній таблиці. Наступний свій матч команда проведе у неділю, третього листопада, на домашньому “Хіміку” проти житомирського “Полісся”. Початок о 14:00.

Приєднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливіші та найсвіжіші новини одразу у Вашому телефоні! 

Подобається
  • like
  • exciting
  • laugh
  • surprise
  • sad
  • angry

Loading...