Прикарпатські школярі потрапили у відділок поліції (ФОТО)

Автор: Борис Марія

10 Бер, 2016 13:15

Поділитись публікацією
Прикарпатські школярі потрапили у відділок поліції (ФОТО)

Нещодавно в рамках реалізації Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» для учнів Надвірнянського ПТУ № 11, ЗОШ № 4 та ЗОШ-інтернат було проведено цікавий та повчальний захід.

Його організували відділ молоді та спорту Надвірнянської районної державної адміністрації спільно з сектором молодіжної превенції Надвірнянського відділу поліції. Начальник СМП Віктор Саюк розказав підліткам про професію поліцейського, показав засоби захисту, які діти мали змогу приміряти на собі, інформує  Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Начальник відділу молоді та спорту РДА Христина Богославець ознайомила присутніх з проектами Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», повідомила, що всі небайдужі можуть долучитись до її реалізації та роздала інформаційні пам΄ятки й календарики на 2016 рік з логотипом акції.

Учні також відвідали зал засідань відділу поліції, побували в черговій частині, побачили кімнату для затриманих та ознайомилися з роботою ізолятора для тимчасового утримання.