Секретар Коломийської міськради підозрює, що в одній із шкіл продають слабкі наркотики

Автор: Борис Марія

28 Бер, 2016 21:38

Поділитись публікацією
Секретар Коломийської міськради підозрює, що в одній із шкіл продають слабкі наркотики

28 березня секретар Коломийської міської ради Любомир Жупанський навідався з перевіркою в ЗОШ №1.

Читайте також: У Коломийському дошкільному закладі використовують заборонені двоповерхові ліжка (ФОТО)

Його вразила різка зміна інтер’єру їдальні за останній місяць. Там поставили на підлозі плитку та придбали обладнання для роздачі їжі.

Про це він розповів у Фейсбуку.

“Посуд використовується металічний, хоча присутній керамічний хороший посуд. Витяжки на кухні є, але вони або зовсім не працюють, або абсолютно не справляються з роботою. Приміщення їдальні повністю в диму, дихати немає чим і перебувати в такому приміщенні досить важко та неприємно”, – прокоментував він.

Меню обіду складалося з горохового супу, гречаної каші з котлетою, салату з капусти, чай/сік, хлібу. Вартість складає 10 грн.(для пільгових категорій, що виділяються з місцевого бюджету), та для інших дітей 8 грн. з першим, 6 грн. – без. 

Пан Любомир відзначив, що їжа смачна, дітей харчується багато, хоча до нього приходили багато скарг. У буфеті стояв йогурт, хоча його місце у холодильнику.

Зустрівся він також з в.о. директора Михайлом Гаврищуком.

“До мене неодноразово надходила інформація про те, що в ЗОШ №1 торгують слабонаркотичними засобами, поцікавився щодо цього в Михайла Васильовича, однак він відповів, що перший раз про це чує. Дивно, правда? Все місто це знає, батьки знають, а в.о. директора перший раз чує. Я не розумію чому правоохоронні органи досі не вирішили цю проблему, та буду інтенсивно сприяти викриттю та унесенню даного факту”, – прокоментував він.