Від 650 до 1900 гривень: де та за скільки франківці можуть відсвяткувати Новий рік

Автор: Дубінець Вікторія

28 Гру, 2016 12:26

Поділитись публікацією
Від 650 до 1900 гривень: де та за скільки франківці можуть відсвяткувати Новий рік

Вже за декілька днів настане 2017 рік – свято, яке з нетерпінням чекають як малеча, так і дорослі. Звісно, хочеться, щоб ця ніч була незабутньою. Що для цього потрібно? Хороша компанія і приємне місце зустрічі. 

Новий проект “Галки” Ogogo! розповість, де і за скільки можна відсвяткувати Новий рік в Івано-Франківську, а хороша компанія завжди знайдеться.

Ресторан “Надія”

Заклад запрошує на карнавальну вечірку, на якій ви зможете “відвідати” Бразилію, Венецію та Індію. Для гостей виступлять гурт  “Ді Сперанса” та шоу-балет “Шоу тайм”. Ведучі вечора – Олег Шинкарук та Олена Коновалова.

Ціна за місце – 1 тисяча 900 гривень. У ціну входить також меню від шеф-кухаря та алкоголь. Місця залишилися.

надія9

Рейкарц Парк Готель

У новорічному меню ресторану холодні закуски, гарячі страви, напої, десерти, а також святкове барбекю із традиційним українським самогоном. Щодо розваг, то відвідувачів чекає креативний ведучий, привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, виступ шоу-балету, сюрпризи, дискотека та феєрверк.

Ціна – 1 тисяча 400 гривень з людини. Залишилися місця у VIP-залі, який може вмістити компанію до 15 осіб (ціна та ж).

парк готель

El Dorado night club & karaoke

Заклад вразить гостей еквілібр-шоу, яке презентує “Duo Fiore”.

Клуб пропонує два види меню: 590 та 770 гривень за місце. У дешевший варіант входить м’ясне асорті, сирна тарілка, гарячі страви, канапе, десерти та алкоголь на 100 гривень із людини. За 770 гривень вам до основного меню запропонують фірмові суші.

Вільними залишилися лише два столики для невеликих компаній.

ельдо

Grand America bar & kitchen

У закладі ви зможете зустріти Новий рік за 650 гривень з людини. У ціну входить святкове меню та алкогольні напої. Розважатиме гостей кавер гурт “Cocktail music band”.

Є ще 20 вільних місць.

гранд

Про інші заклади читайте на Ogogo!