Правоохоронці затримали прикарпатця, який пограбував сауну (ФОТО)

Автор: Дубінець Вікторія

22 Лют, 2017 09:32

Поділитись публікацією
Правоохоронці затримали прикарпатця, який пограбував сауну (ФОТО)

До чергової частини Яремчанського відділення поліції вранці 19 лютого звернувся франківець.

Чоловік розповів, що невідома особа проникла до приміщення сауни, яка знаходиться на території його господарства в гірському селі Татарів, звідки викрала телевізор та ТВ-тюнер.

Виїздом на місце події та за «гарячими слідами» правоохоронці встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявися 38-річний місцевий мешканець.

Як з’ясували поліціянти, зловмисник знав, що господар рідко навідується до будинку, тому розбив склопакет металопластикового вікна та проник до приміщення сауни, звідки викрав телевізор «Містері» та ТВ-тюнер. Після цього, вирішивши, що йому цього замало, вчинив спробу проникнути і до будинку. Проте в цей час у будинку засвітилося світло, що означало присутність господарів удома. Наляканий зловмисник з викраденим почав тікати. Чоловік устиг дістатися до  знайомого, де його застали правоохоронці.

Викрадені речі правоохоронці вилучили та повернули законному власникові.

Наразі злодія затримали у порядку ст. 208 КПК, йому оголосили про підозру вчинення злочину передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Проводиться слідство в ході якого встановлюють деталі злочину та чи були у злодія спільники, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.