У Франківську проведуть масштабний турнір з таеквондо ІТФ

Автор: Дубінець Вікторія

17 Бер, 2017 10:15

Поділитись публікацією
У Франківську проведуть масштабний турнір з таеквондо ІТФ

У п’ятницю та суботу, 17-18 березня, в Івано-Франківську вперше відбудеться Відкритий турнір “IVANO-FRANKIVSK OPEN CHAMPIONSHIP TAEKWON-DO I.T.F.”.

Для участі у відкритому турнірі пройшли реєстрацію більше 200 учасників – діти, юнаки та юніори. Вони представляють чотири міста України: Івано-Франківськ, Київ, Львів та Дніпро.

Змагання пройдуть у 6 вікових категоріях у двох дивізіонах (дивізіон В – спортсмени, кваліфікаційний рівень яких нижче зеленого поясу, тобто початківці; дивізіон А – вищого рівня кваліфікації).

Урочисте відкриття “IVANO-FRANKIVSK OPEN CHAMPIONSHIP TAEKWON-DO I.T.F.” відбудеться у ФОК у суботу, 18 березня о 12:00. Тренер Андрій Данищук, який є наймолодшим в Україні володарем чорного поясу 4 дану таеквон-до, разом з вихованцями, які стали лауреатами 5-ої церемонії нагородження прикарпатських єдиноборців “Воїн року 2016” (Тарновська Юлія, Прус Максим, Паньків Валерій, Гасюнас Денис, Шиян Тарас та Микицей Олександр) підготували для всіх присутніх показовий виступ. Цікаво, що двоє з учасників нещодавно стали Чемпіонами Європи з таеквон-до (Рим, Італія): Андрій Данищук – у формальних вправах туль серед володарів 4 дану чорного поясу та Валерій Паньків – у спортивному спарингу серед юніорів.

Також відбудеться церемонія вручення Сертифікатів на чорний пояс Таеквон-до, яку проведе Президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквондо І.Т.Ф. Моргошія Онісе.

Початок поєдинків – у суботу о 9:00 у Муніципальному фізкультурно-оздоровчому комплексі, інформує sport.if.ua.